HC Kathleen,

Gepassioneerde personal trainer en all-roundvoedingsdeskundige.

 

Al verschillende jaren gaan mijn interesses uit naar dans, sport, voeding, gezondheid en het lichaam. Streven naar een gezond en energiek lichaam, zonder kwaaltjes en gezondheidsproblemen.

 

In mijn zoektocht naar een evenwichtig en aangepast voedingspatroon, leerde ik om te luisteren naar mijn lichaam. Hierdoor is mijn energieniveau toegenomen en kan ik mezelf een gezonde levensstijl eigen maken. Ook voel ik me steeds beter in mijn vel en gezondheidskwaaltjes blijven achterwege!

 

Tevens heb ik ondervonden dat een gezonde levensstijl, met voldoende beweging, niet vanzelfsprekend is. Onze job, gezin, sociale contacten enz. vragen vaak veel van onze dagelijkse activiteiten, waardoor gezond eten en beweging steeds meer op de laatste plaats komen.

 

Ik volgde verschillende opleidingen om mijn achtergrond en kennis te versterken. Ik studeerde af als functional trainer aan de functional academy, als allround voedingsdeskundige en personal coach aan het CVA. Mijn lijstje zal als maar langer worden want up to date blijven is zeer belangrijk in deze branche.

 

Het is mijn uitdaging om samen met jullie een gezonde levensstijl uit te bouwen waarbij tijd gemaakt wordt voor voldoende beweging, aangepast aan jouw noden en mogelijkheden.

 

Fijn dat jullie even de tijd namen om dit te lezen!

 

Hopelijk zien wij elkaar snel!

 

Sportieve groeten,

HC Kathleen

Ontwerp Ben Hendrickx  |  Privacy Policy

Alle rechten voorbehouden © 2018 HCKathleen.be